GNTM: Οι συμπαίκτες της Μαριαγάπης την “καρφώνουν” – “Έχει ένα αγόρι έξω από το σπίτι και ένα… μέσα σ’ αυτό” video

Σε κάθε πλατό του Greece’s Next Top Model η κάμερα της πρωινής εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρίσκεται backstage και μιλάει με τους διαγωνιζόμενους για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Έτσι, έγινε και αυτή τη φορά! Τα επίδοξα μοντέλα παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του Star και… τα είπαν όλα!

H Ρασέλ, όπως πάντα έτσι και σήμερα, τράβηξε την προσοχή όλων με τις δηλώσεις της και τα καυστικά σχόλιά της. Στο στόχαστρό της βρέθηκε  η Μαριαγάπη, αφού παρά τα θετικά σχόλια που έχει εισπράξει κατά καιρούς από τους κριτές για το περπάτημά της, στη χθεσινή δοκιμασία πασαρέλας δεν κατάφερε να ενθουσιάσει την επιτροπή ούτε με το catwalk ούτε με την τελική πόζα και έτσι βρέθηκε στην τελική τριάδα προς αποχώρηση.

Η Ρασέλ, λοιπόν, δεν μπόρεσε να μην κρίνει αυστηρά την συμπαίκτριά της λέγοντας έντονα: “Η Μαριαγάπη έκανε πασαρέλα στα Σεπόλια, γιατί πασαρέλα στο Μιλάνο αυτό δεν ήταν. Ξέρεις αν κάνουν τα Σεπόλια fashion week να τη στείλουμε του χρόνου;”

Στη συνέχεια τόσο ο Έντουαρντ όσο και η Ρασέλ αναφέρθηκαν στο ειδύλλιο που υπάρχει μέσα στο σπίτι ανάμεσα στην Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο, με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι η σωσίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα έπρεπε να έχει χωρίσει χθες από τη σχέση της εκτός παιχνιδιού και τη δεύτερη να δηλώνει ότι έχει ένα αγόρι έξω από το σπίτι και… ένα μέσα σ’ αυτό.

Δες το βίντεο:

Read More

And More