GNTM: Πάγωσαν οι κριτές και οι παίκτες! Ο Τσεντολίνι γλίστρησε και έχασε οριστικά την ευκαιρία του (video)

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό. Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Η διαδικασία απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις συναισθημάτων. Η στρατηγική επιλογή του Ηρακλή – ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας – ήταν να δώσει disadvantage στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, κάτι που στη συνέχεια μετάνιωσε πικρά. Το Golden Pass του φετινού GNTM είχε μόνο ένα κλικ στη σημερινή δοκιμασία, ωστόσο έχασε την ευκαιρία του για καλή φωτογραφία όταν παραπάτησε και γλίστρησε. 

 

Οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές πάγωσαν όταν κατάλαβαν ότι ο Κωνσταντίνος δεν έβγαλε λήψη. Ο Ηρακλής απογοητεύτηκε, καθώς θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο. Ο Τσεντολίνι προσπάθησε να συνειδητοποιήσει ότι μάλλον αυτό ήταν το τέλος του στο GNTM…

Read More

And More