GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Αποκαλύπτει ποια ήταν η συμπεριφορά των τεσσάρων αγοριών απέναντί της (video)

H Παρασκευή Κερασιώτη είναι η μοναδική κοπέλα του φετινού GNTM που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και τελικά να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Το νεαρό μοντέλο αν και αρχικά είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό όταν επέστρεψε έδειξε πως είναι αποφασισμένη να κατακτήσει το όνειρό της καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες.

Στην τελική πεντάδα, την είδαμε να συνυπάρχει μέσα στο σπίτι με πέντε αγόρια και παρόλο που εκείνοι προσπαθούσαν να την κάνουν να νιώσει πιο άνετα κάνοντάς της διάφορες πλάκες, η ίδια έδειχνε απόμακρη και σοβαρή.

Το πρωί της Πέμπτης, η Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στη “Φωλιά των Κού- Κου” και έπειτα από ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου αποκάλυψε ποια ήταν η συμπεριφορά των τεσσάρων αγοριών προς το πρόσωπό της ενώ τόνισε πως ο Ηρακλής ήταν εκείνος που πίστευε πιο πολύ από όλους σε εκείνη.

“Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά. Δε μπορώ να πω ότι δε με πρόσεχαν, με πρόσεχαν πολύ και οι τέσσερις αλλά εγώ ήμουν λίγο πιο κλειστή σαν χαρακτήρας γιατί ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένη στο στόχο μου. O Hρακλής είναι ένα από τα άτομα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πίστευε σε μένα πιο πολύ κι από ότι πίστευα εγώ στον εαυτό μου…. με ενθάρρυνε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό” είπε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Read More

And More