GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Αποχώρησε η όμορφη τσιγγάνα! Όλα όσα θες να μάθεις για εκείνη (pics, vid)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept. Με το επίπεδο δυσκολίας συνεχώς να ανεβαίνει, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση. Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής.

Ωστόσο, η Παρασκευή Κερασιώτη δεν τα κατάφερε και δυστυχώς αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model. Ήδη από τα bootcamps, το νεαρό μοντέλο είχε δείξει την αδυναμία της να μπει στο νερό, οπότε και μια υποβρύχια δοκιμασία σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερό της. 

Ποια είναι η Παρασκευή Κερασιώτη

Με την τσιγγάνικη ομορφιά της, η Παρασκευή κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στιγμή στις auditions, καθώς και οι τέσσερις κριτές του GNTM της έδωσαν το πράσινο φως να κάνει πραγματικότητα ένα από τα εφηβικά της όνειρα, να γίνει μοντέλο! Η μελαχρινή καλλονή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της. 

 

Η Παρασκευή είναι 19 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM είναι για να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας. Το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την καταγωγή της, την πείσμωσε και της έδωσε περισσότερη δύναμη και θέληση για να επιτύχει τους στόχους της.

 

Η Παρασκευή είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πέρασε φτωχικά παιδικά χρόνια παίζοντας με τις αδελφές της στις αλάνες του καταυλισμού. Μάλιστα, όταν έφυγε με την οικογένειά της από τον καταυλισμό και εγκαταστάθηκαν, με τα λίγα υπάρχοντά τους, σε σπίτι, ήταν στην αρχή κάτι πρωτόγνωρο για όλους.

Οπως έχει αποκαλύψει φίλη της στο TLIFE, η μελαχρινή καλλονή δεν σκέφτεται το γάμο, όπως είθισται να συμβαίνει με τα κορίτσια της φυλής της, τα οποία παντρεύονται σε μικρή ηλικία. Με τις αδελφές της Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη έχει μια ξεχωριστή σχέση. Σε εκείνες εκμυστηρεύεται όλα της τα μυστικά, ενώ η μεγάλη αδυναμία της είναι η ανιψιά της. (Διάβασε εδώ ποιες είναι οι τρεις κούκλες αδερφές της Παρασκευής Κερασιώτη)

Η audition της Παρασκευής Κερασιώτη

Δες φωτογραφίες από τα social media της Παρασκευής:

 

Το μότο της Παρασκευής είναι: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”

Read More

And More