GNTM – Ρασέλ: Οι αποκαλύψεις της για τα ζευγάρια του reality και η συνεργασία – έκπληξη με τον Δημοσθένη (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Θεοδώρα Ρασέλ. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή το χθεσινό επεισόδιο, αναφέρθηκε στα ζευγάρια του σπιτιού, ενώ αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον Δήμο.

Όσον αφορά στη σχέση του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης, η Ρασέλ δήλωσε: «Από τις πρώτες μέρες στο σπίτι καταλάβαμε ότι υπάρχει κάτι πιο στενό ανάμεσά τους, ήταν πολύ δεμένοι και τρυφεροί. Δεν μπορούν να το κρύψουν άλλο και είπαν να το παραδεχτούν. Ο Αιμιλιάνο είναι πολύ καλό μοντέλο, αλλά η υπεροψία είναι too mach. Η Μαριαγάπη δεν έχει πια σχέση εκτός ριάλιτι και για να το λένε σημαίνει πως κάτι έχει γίνει».

Στη συνέχεια, το όμορφο μοντέλο αποκάλυψε ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον Έντουαρντ δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Λία και τον Ανδρέα. «Με τον Έντουαρντ είχα μια φιλία σκέτο. Αυτό συμβαίνει συχνά στο GNTM. Αλλάζουμε δωμάτια, μιλάμε και έτυχε να μας πάρει ο ύπνος. Η Λία με τον Ανδρέα είναι φίλοι. Ο Δημοσθένης θα το ήξερα γιατί με τον Αντρέα ήταν συνέχεια μαζί, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο”.

Τέλος, η Ρασέλ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, στο οποίο συνεργάζεται μαζί με τον Δημοσθένη και ο τίτλος του είναι “Παραμύθια”.

Read More

And More