GNTM: Σήμερα τα γυρίσματα για τον μεγάλο τελικό του σόου μόδας – Τι δήλωσαν τα κορίτσια που έχουν αποχωρήσει

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος, Αρτ Αντιμιάν συνάντησε το πρωί της Δευτέρας 14/11 όλα τα κορίτσια της Κύπρου από το GNTM τα οποία έχουν ήδη αποχωρήσει από το σόου μόδας (χωρίς ωστόσο να έχουν προβληθεί ακόμα τα συγκεκριμένα επεισόδια).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα κορίτσια ταξίδεψαν στην Ελλάδα, καθώς σήμερα, Δευτέρα 14/11 γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας, με τα νεαρά μοντέλα να κάνουν τα σχόλιά τους τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες που βρίσκονται μέσα στον διαγωνισμό.

«Δεν θύμωσα για τα σχόλια που δέχτηκα πως μοιάζω με τον Στάθη Ψάλτη, είναι αστείο. Θεωρώ πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα στο GNTM. Ήταν λίγο πιο αυστηροί φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές που ήταν πιο βοηθητικοί. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την Βίκυ Καγιά γιατί είναι είδωλο για εμένα. Για εμένα ο πιο αυστηρός ήταν ο κύριος Τάσος», δήλωσε αρχικά η Ζωή Ιωαννίδου

Η Μαρία Κώστα από την πλευρά της, ένιωσε αδικημένη τονίζοντας: «Με ενόχλησαν που είπαν ότι έκανα πόζες παλιακές και ότι είμαι ένα μοντέλο του 80. Εγώ δεν ένιωθα κάτι τέτοιο οπότε ναι. 

«Όταν δείτε το επεισόδιο της αποχώρησής μου, θα δείτε αν αδικήθηκα. Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη Βίκυ Καγιά αλλά και οι υπόλοιποι μου αρέσουν», ανέφερε η Μύρια Κυριακίδου.

Read More

And More