GNTM: Συγκλονίζει η ιστορία μοντέλου για τη “μάχη” με τη νευρική ανορεξία – “Είδα ξανά την οντισιόν μου και στεναχωρήθηκα”

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε η νεαρή Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη, μοντέλο που πέρασε γνωρίσαμε από τις οντισιόν του GNTM. Η εντυπωσιακή 20χρονη αναφέρθηκε στην περίοδο της νευρικής ανορεξίας αλλά και τις έντονες επιπτώσεις που είχα στον οργανισμό και στην εικόνα της.

“Στεναχωρήθηκα όταν είδα ξανά την οντισιόν γιατί ουσιαστικά το ξαναέζησα όλο αυτό. Δεν μου ήταν ότι πιο ευχάριστο. Δεν πήγα στον διαγωνισμό για να πω την ιστορία μου και το τι είχα περάσει, είχα αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία. Εφόσον βρήκα τη δύναμη να το αφήσω πίσω δεν ήθελα να εμβαθύνω στο παρελθόν μου”, δήλωσε αρχικά.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε για την περίοδο που έχανε τα μαλλιά της: “Δεν το κατάλαβα για το πότε έχασα τα κιλά και λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Από το περιβάλλον μου δεν είχαν πει τίποτα για τα κιλά που έχανα, έλειπα κι εγώ πολλές ώρες από το σπίτι κι έτσι δεν είχα καταλάβει το στάδιο βρισκόμουν. Το κατάλαβα όταν ξεκινήσανε να μου πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό”.

 

Read More

And More