GNTM: Τα καρφιά των παικτών κατά του Δημοσθένη μετά τη χθεσινή αποχώρηση

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Όλα ξεκίνησαν από την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονταν στο σετ και έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια τα οποία είχε ορίσει ο Έντουαρντ αφού εκείνος ήταν που είχε το avantage. Ωστόσο πολλά από τα ζευγάρια δεν κατάφεραν να βρουν ένα κοινό ρυθμό με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν και να μη μπορέσουν να αποδώσουν όπως θα ήθελαν.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή με πιο έντονη τη στιγμή που ο Δημοσθένης έβαλε τις φωνές στον Αντρέα με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πει πως αν τελικά αποχωρήσει η Ξένια θα είναι εκείνος που θα βγάλει πρώτος τον συμπαίκτη του.

Όταν τελικά η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ξένιας σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν να εκνευρίζονται με τον Δημοσθένη μιας και όπως αποκαλύφθηκε εκείνος είχε πει πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς σε περίπτωση που έφευγε η συγκεκριμένη κοπέλα. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου όλοι οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν στη Φωλιά των Κου Κου καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του Δημοσθένη και λέγοντας πως δεν του αξίζει να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM μιας και δεν κάνει για μοντέλο.

Δες στο παρακάτω απόσπασμα όσα είπαν οι διαγωνιζόμενοι για τον Δημοσθένη Τζουμάνη:

Read More

And More