GNTM: Το πλεονέκτημα του Αιμιλιάνο στη σημερινή δοκιμασία πυροδότησε… αντιδράσεις! (vids)

Οι 19 πλέον διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 αρχίζουν σιγά – σιγά να προσαρμόζονται στην καθημερινότητα του παιχνιδιού. Για τη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα καλούνται, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό, να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφησης. Το 20χρονο μοντέλο επέλεξε να δώσει το disadvantage στον Παναγιώτη Πέτσα, στην Θεοδώρα Ρασέλ αλλά και στον Δημοσθένη Τζουμάνη. 

Όπως ήταν επόμενο, οι επιλογές του πυροδότησαν αντιδράσεις! Η Ρασέλ με το που άκουσε το όνομά της, δήλωσε στην κάμερα: “Ήμουν σίγουρη ότι αν διάλεγε κάποιο κορίτσι, αυτή θα ήμουν εγώ. Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ό,τι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν… πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

Ο Αιμιλιάνο δήλωσε στη συνέχεια πως βλέπει ανταγωνιστικά τον Παναγιώτη και αυτός είναι ο λόγος που του έδωσε μειονέκτημα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης: “Δεν πρόκειται να φύγω αμάχητος. Σου σφίγγω το χέρι φίλε μου, γιατί έχεις κερδίσει τον σεβασμό μου, τουλάχιστον” ανέφερε ο Παναγιώτης για την ειλικρίνεια του συμπαίκτη του.

Read More

And More