GNTM: Χωρισμένο στα δύο το σπίτι και ο Δημοσθένης… μόνος, μετά την αποχώρηση της Ξένιας! (video)

Μετά το τελευταίο πλατό, η αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου έφερε εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και άφησε το σπίτι του GNTM 3 διχασμένο. Να σου θυμίσουμε πως ο Δημοσθένης ήταν υποψήφιος μαζί με την ginger καλλονή και είχε δηλώσει πως αν είναι να φύγει κάποιος θα αποχωρήσει εκείνος και όχι η Ξένια. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έκανε καμία τέτοια κίνηση, σηκώνοντας αντιδράσεις!

“Έφυγε η Ξένια χθες και ήταν σαν να μην υπήρχε και ποτέ… Είδα και τους φίλους της” σημείωσε η Ρασέλ στην κάμερα. Ο Ηρακλής, η Λία και η Μαρινέλα θεώρησαν άδικη την αποχώρηση της Ξένιας, ενώ από την άλλη ο Δημοσθένης δήλωσε πως δεν του μιλάει κανείς στο σπίτι, παρά μόνο η παρέα του. 

«Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου. Ειλικρινά έχω ηρεμήσει. Και αυτοί που μου μιλούσαν, μόνο από θέμα ευγένειας απαντούσα. Δεν θέλουν να μου μιλάνε, δεν μου μιλάνε. Είμαι πάρα πολύ κομπλέ με αυτό» σημείωσε ο Δημοσθένης στην κάμερα του GNTM.

“Το σπίτι χωρίστηκε σε δυο μεριές και έτσι θα συνεχιστεί” ανέφερε η Μαριαγάπη. “Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει ποτέ” δήλωσε ο Παναγιώτης για τον Δημοσθένη.

Δες το βίντεο:

«Έπεσε πολύ στα μάτια μου! Αν ένας άντρας πει κάτι, πρέπει να το κάνει και να το τηρήσει. Αλλιώς να μην το πει καν» τόνισε, στην κάμερα, ο Ηρακλής για τον συμπαίκτη του. «Φαίνεται πόσο διπρόσωπος είναι σαν άνθρωπος. Παίζει θέατρο και δουλεύει με στρατηγική» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Παναγιώτης.

Ετικέτες

Read More

And More