H Καινούργιου απαντά στον Παπανώτα μετά την επίθεσή του: “Δημήτρη ντροπή…” (video)

Μια ομολογουμένως ανατρεπτική εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US η οποία εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή και τραγούδησε το “Κοκορίκο”. 

H παρουσιάστρια μάλιστα, μετά το τέλος της εμφάνισής της μίλησε στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν τυχαία αφού στο παρελθόν η ίδια είχε δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές για τον τρόπο που μιλάει αλλά και ως παιδάκι είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Οι δηλώσεις της αυτές έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος ανέφερε πως είναι βλάσφημο να λέμε για τέτοιου είδους “προβλήματα” και να “κλαιγόμαστε” δημόσια τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στα λόγια αυτά του δημοσιογράφου θέλησε να απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της που αφού πρόβαλε τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα απάντησε λέγοντας,

“Δεν κλάφτηκα. Προς Θεού, ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή και επιλέξαμε ένα τραγούδι με χιουμοριστικό χαρακτήρα. Το να συγκρίνεις αυτό που έκανα εγώ με παιδιά που έχουν καρκίνο αυτό είναι βλάσφημο όχι αυτό που έκανα εγώ… Γιατί το πήγατε εκεί; Δημήτρη ντροπή… Πραγματικά δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά τα δυο θέματα”.

Read More

And More