H Ματθίλδη Μαγγίρα ξεσπά: “Οι κοντινοί μου φίλοι είναι γκέι, τώρα αν με πουν ομοφοβική εντάξει”

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar μαζί με την αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, τον καρμικό έρωτα με τον σύζυγό της ενώ απάντησε και σε όσους την αποκάλεσαν ομοφοβική.

Για τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου:“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μπορεί να ήταν καρμικό, δεν ξέρω. Ένιωθα ότι ξέρω αυτόν τον άνθρωπο χρόνια. Τώρα άλλοι το λένε “καρμική σχέση”. Δεν με απασχολούν οι ταμπέλες, με ενδιαφέρει η ουσία. Και η Λήδα ήρθε γρήγορα. Όλα έγιναν γρήγορα, δεν κατάλαβα πώς έγιναν. Ποτέ δεν το έβαλα ως στόχο, ως προτεραιότητα, αυτό έτυχε, είπα “τον παντρεύομαι”. Χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι ερχόταν ένα παιδί. Θα έκανα δεύτερο γάμο αν έβρισκα έναν άνθρωπο που με εμπνέει και μπορούμε να συνοδοιπορήσουμε”.

Για όσους την αποκάλεσαν ομοφοβική:“Πάντα με παρεξηγούν και νομίζω ότι τα λέω πολύ απλά. Εμένα στο σπίτι μου όλα αυτά τα χρόνια οι κοντινοί μου είναι φίλοι γκέι. Τώρα αν πούνε εμένα ομοφοβική εντάξει… Όποιος το λέει αυτό είναι επειδή εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Δεν βγήκα να κρίνω κανέναν. Είπα απλά τη γνώμη μου”.

Για το Your Face Sounds Familiar:“Θα είμαι στο YFSF μαζί με την Μπέττυ (Μαγγίρα). Για πρώτη φορά σε ρόλο αντιπάλων. Χαίρομαι που επιστρέφει All Star με αυτή την ομάδα. Να γίνει σαν ένα πάρτι από την πλευρά της παραγωγής, των παικτών, εύχομαι και της επιτροπής. Να είναι ένα πάρτι, να διασκεδάσουμε, να διασκεδάσει ο κόσμος γιατί θεωρώ ότι είναι μεγάλη ανάγκη να διασκεδάσει πια ο κόσμος”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More