H Σούπερ Κική για την κατάθλιψη: «Η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα»

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η Σούπερ Κική στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή instagrammer παραδέχτηκε ανοιχτά πως επισκέπτεται ψυχολόγο και ψυχίατρο, ενώ μίλησε για όσα άλλαξαν μέσα της μετά την αναγνωρισιμότητα των τελευταίων ετών.

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού», είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

 Στη συνέχεια μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που επηρέασαν σοβαρά την ψυχολογία της…

«Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα. Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα», είπε η Σούπερ Κική.

Τέλος η γνωστή instagrammer μίλησε για τις εναλλαγές στην ψυχολογία της, κατά την διάρκεια της μέρας: «Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ», κατέληξε η Σούπερ Κική καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More