Hλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της σε ποια μοντέλα είχα γίνει πρόταση για τη θέση της στο GNTM (video)

Μπορεί φέτος να βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ωστόσο τα προηγούμενα δυο χρόνια το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε στο ρόλο του κριτή στο GNTM.

Μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από αυτό και να αναλάβει τα ηνία του Pop Up πολλά είχαν ακουστεί για το πρόσωπο που θα έπαιρνε τη θέση της στο ριάλιτι μοντέλων. Τελικά όμως εκείνη που έκατσε στην καρέκλα του τέταρτου κριτή δεν είναι άλλη από τη γνώριμη σε όλους μας πλέον Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τα πρόσωπα στα οποία είχε γίνει πρόταση για να πάρουν τη θέση της.

«Είχαν προσεγγίσει την Ρος Γεωργίου, αλλά είχε αρνηθεί από τη αρχή. Όπως επίσης είχαν προσεγγίσει και τη Νάντια Σερλίδου και την Ιωάννα Ντέντη. Είναι φίλες μου και με ρώτησαν τι είναι, πώς είναι, αν είναι ωραία…

Και εγώ θεώρησα πως είναι πολύ σωστό να το δοκιμάσουν και να πάνε, θα τους έκανε πολύ καλό στη μετέπειτα καριέρα τους, μιλάω από προσωπική εμπειρία. Αλλά τελικά αποφάσισαν να είναι στο πρότζεκτ η Ζενεβιέβ, στη δική μου θέση», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More