Holly Grace: Ρίχνει τα “καρφιά” της για το House of Fame – “Νόμιζα ότι θα γινόμασταν καλύτεροι τραγουδιστές”

O Θέμης Θεοχάρογλου γνωστός και ως Holly Grace μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τη συμμετοχή του στο House of Fame, αλλά και για το τι σημαίνει διαφορετικότητα σήμερα.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά δε ήταν έτσι όπως το περίμενα. Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαινα με μουσική ακαδημία και θα γινόμασταν καλύτεροι τραγουδιστές τελικά πήγα σε ένα ριάλιτι που απλά τραγουδούσαμε τι Παρασκευές» είπε η Holly Grace μιλώντας για την συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ΣΚΑΪ.

«Δε ήμουν η τρελή που κυνηγούσε τους ανθρώπους με τις άπλυτες κούπες, ήμουν η τρελή που την είχαν ορίσει να είναι η τρελή. Δεν ήταν επιλογή ο ρόλος αυτός, ήταν ανάθεση» συμπλήρωσε.

 

«Να μην σταματήσει πότε να ονειρεύεται ότι οποιαδήποτε διαφορετικότητα μπορεί να γίνει κοινώς αποδεκτή» είπε η Holly Grace απευθυνόμενη σε όσα παιδιά μπορεί να αισθάνονται διαφορετικά, ενώ τόνισε πώς υπάρχουν χειρότερα πράγματα για έναν γονιό για να ανησυχεί, από το αν ο γιος του φοράει γυναικεία ρούχα. «Στις μέρες μας δεν υπάρχουν γυναικεία ή αντρικά ρούχα» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More