House Of Fame: Αυτό είναι το πρώτο ειδύλλιο μέσα στο σπίτι της Ακαδημίας – Οι τρυφερές στιγμές τους

Η πιο fun μουσική Ακαδημία, το House Of Fame, υποδέχτηκε δεκαοχτώ ταλαντούχους τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα, ήδη από την πρεμιέρα δύο παίκτες, ένα αγόρι και ένα κορίτσι φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά! Ο λόγος για την Μαριάννα Κάρα και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν αρχίσει να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, λιγάκι παραπάνω.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαριάννα και ο Στέφανος πέρασαν χρόνο μαζί στο σαλόνι του σπιτιού και μάλιστα για αρκετή ώρα, καθόντουσαν αγκαλιά και μιλούσαν. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη συμπαίκτριά του ήδη από την πρώτη στιγμή, με την όμορφη τραγουδίστρια να μην αντιδρά στο φλερτ του.

 

Σήμερα, ο Στέφανος δεν δίστασε να μιλήσει στην Μαριάννα για τα συναισθήματά του: «Είναι ολοφάνερο ότι εμένα μου αρέσεις, απλά να μην βιαζόμαστε γιατί έτσι θα χάσουμε την μαγεία. Απλά σου ξεκαθαρίζω ότι μου αρέσεις αυτό και τέλος, τα υπόλοιπα έρχονται με τον χρόνο τους».

Ποιοι είναι οι δυο όμορφοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές που ήρθαν κοντά μέσα στο σπίτι του House Of Fame:

Η Μαριάννα Κάρα είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στο Αμβούργο. Η πρώτη της γνωριμία με τη μουσική έγινε στο Γυμνάσιο σε σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, δηλώνει και φανατική gamer! Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κορεάτικη κουλτούρα, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα κάνοντας εκεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα. Δηλώνει υπερήφανη που κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη δύσκολη καθημερινότητα της Σεούλ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε σπουδές στη Φιλολογία και σε Μουσικό Ωδείο. Η Ακαδημία του House of Fame είναι η αφετηρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της κυρίως στην pop μουσική.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo, πριν από 22 χρόνια. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club! Λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης. Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο. Στην Ακαδημία θα τα πάει πολύ καλά διότι, όπως λέει, έχει αυτό το κάτι που θέλουμε, που θα μας κάνει σαν τρελούς να τον θέλουμε! Δεν σκέφτηκε όμως πως στο House of Fame, βρίσκονται και οι δύο ερμηνεύτριες του τραγουδιού, καθώς και ο συνθέτης του! 

Read More

And More