House of Fame: H γνωστή drag queen, Holly Grace θα είναι μία από τους συμμετέχοντες στον νέο μουσικό διαγωνισμό

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Σκάι το νέο ριάλιτι μουσικό ριάλιτι «House Of Fame». Ένας από τους 17 διαγωνιζόμενους που θα δούμε να συμμετέχει σε αυτό είναι και ο Θέμης, ο οποίος είναι 32 ετών και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου.

Ο Θέμης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό με το καλλιτεχνικό του όνομα αφού πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές drag Queen της χώρας μας, την Holly Grace.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο διευθυντής της ακαδημίας του House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, και μίλησε για τον Θέμη.

“O Θέμης στη ζωή του είναι ο Θέμης, η καλλιτεχνική του προσωπικότητα είναι η Holly Grace. Είναι ένα παιδί που μιλάμε όπως με όλους, κάνουμε πλάκα όπως με όλα τα παιδιά αλλά όταν θα βγει στη σκηνή μεταμορφώνεται. Εμένα με ιντρίγκαρε και μόνο η σκέψη γιατί μέσα από τον Θέμη εκπροσωπείται ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων. Με ιντρίγκαρε το καλλιτεχνικό του πράγματος και όχι το οπτικό… Το καλλιτεχνικό βάρος αυτής της εικόνας αν βγει μεγάλο… για μένα αυτό είναι μεγάλη πρόκληση… ” είπε χαρακτηριστικά.

Δες στο 6.30′ τι είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος

Ποιό είναι όμως το βιογραφικό του Θέμη;

Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη.

 

Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του.

Στην Αθήνα ήρθε το 2016. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine! Στο House of Fame, όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος.

Read More

And More