House of Fame: Η Καίτη Γαρμπή που θύμισε… ΠΑΣΟΚ στον Φοίβο και η απίθανη ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου για το ντύσιμό του

Μετά από δυο εβδομάδες απουσίας τα live του House of Fame επέστρεψαν με τους τέσσερις κριτές και την παρουσιάστρια Eλένη Φουρέιρα να βρίσκονται σε τρελά κέφια. Η χημεία ανάμεσά τους είναι εμφανής για αυτό και τα πειράγματα μεταξύ τους είναι συχνά.

Με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Έλενας, ο Φοίβος βρήκε την ευκαιρία να “¨πειράξει” την Καίτη Γαρμπή λέγοντάς του πως το σημερινό της ρούχο θυμίζει…. ΠΑΣΟΚ.

“Μιας και είπαμε για όλες τις κοπέλες δε μπορούμε να αφήσουμε τη σημαντικότερη. Σήμερα είσαι ορθόδοξη, εγώ κάνω χαιρετισμό ΠΑΣΟΚ σήμερα. Θεά” είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια και την τραγουδίστρια να απαντήσει με χιούμορ,  “Έτσι να θυμίζω καλές εποχές”.

Το πράγμα όμως δεν έμεινε εκεί αφού η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον λόγο σχολιάζοντας πως την διαφορά την κάνει ο Γιώργος Αρσενάκος καθώς φοράει… χρώμα! 

Ο CEO της Panik έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα live, τόσο με τα εύστοχα σχόλια και τις ατάκες του, όσο και με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Κάθε Παρασκευή έχει επιλέξει να εμφανίζεται με tailored made κοστούμια και εντυπωσιακά custom made αξεσουάρ, όπως το δαχτυλίδι με το logo της Panik που δεν αποχωρίζεται ποτέ και μοναδικά μανικετόκουμπα, σε styling που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Αυτή την εβδομάδα, o Γιώργος Αρσενάκος δεν εμφανίστηκε με total black ή black & white look όπως στα προηγούμενα live, αλλά με μπλε, γεγονός που σχολιάστηκε δεόντως. «Είναι επειδή άνοιξε η εστίαση! Αν ανοίξει και η μουσική, θα βάλω λευκό», απάντησε με το ευρηματικό του χιούμορ, χαρίζοντας μία σπαρταριστή στιγμή στο live!

Read More

And More