House of Fame: Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιάννη Πλούταρχου – “Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες…”

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ο Γιάννης Πλούταρχος εισέβαλε στην Μουσική Ακαδημία και έκανε έκπληξη στους σπουδαστές. Με αφορμή το τραγούδι που ανατέθηκε στον Άρη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και κριτής του show πήρε την κιθάρα και τραγούδησε παρέα με τους σπουδαστές δίνοντας τις συμβουλές του ενόψει και του live της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μάλιστα, προχώρησε και σε μια συγκινητική εξομολόγηση για όλα όσα έχει ζήσει και εκείνος στις αρχές της καριέρας του: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε. Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν…». 

 

 

Read More

And More