House of Fame: Ξέσπασε η Πηνελόπη κατά του Στέφανου – “Μου γύρισε ο εγκέφαλος όταν τον είδα να γελάει”

Ένα μεγάλο ξέσπασμα από την Πηνελόπη Τσιακυρίδου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του House of Fame το απόγευμα της Τετάρτης. Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε έξαλλη επειδή κάποιοι συμπαίκτες της γέλαγαν τη στιγμή που εκείνη έκανε πρόβα το τραγούδι της. Η ίδια είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, συνεπώς το άγχος της έχει χτυπήσει κόκκινο. Έτσι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και βγήκε εκτός εαυτού.

“Να σου πω κάτι, όση ώρα τραγουδούσα έβλεπα από τον καθρέφτη που σκάγατε στα γέλια; Την ώρα που τραγουδούσα γύρισα και είδε τον Πίτσι από τον καθρέφτη να γελάει και μου γύρισε ο εγκέφαλος. Αντί να ασχολούμαι με το τραγούδι μου ασχολούμαι με… άντε μην πω τώρα. Εγώ από αυτό θα κριθώ την Παρασκευή. Θα το πάρω όσο σοβαρά γουστάρω Μαριάννα.

Το πρόβλημά μου δεν είναι να μαλώσω με τον Στέφανο αλλά να καταλάβω τι μου λέει ο κύριος Πάνος. Το καταλαβαίνεις; Δεν με ενδιαφέρουν οι κουβέντες, τα κουτσομπολιά και οι κάμερες. Πάλι τα γυρίσατε τούμπα. Αν με ξαναδώ έτσι θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα φύγω. Υπάρχουν όρια”, είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More