House of Fame: Όλες οι λεπτομέρειες για την λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και των κριτών

Το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε το τέταρτο live του House of Fame και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε γι’ ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό σε ένα λαμπερό show γεμάτο μουσική.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, έχοντας επιλέξει ένα στενό μίνι φόρεμα σε Lime green απόχρωση το οποίο αναδείκνυε απόλυτα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη είναι δημιουργία του David Koma ο οποίος ντύνει τη JLο αλλά και την Dua Lipa . Το make up της το έχει επιμεληθεί ο Παντελής Τουτουντζής, το styling ο Μάρκος Ανδριώτης και τα μαλλιά της ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. Tα κοσμήματα ήταν της Rania Xefteti ενώ τα παπούτσια Τsakiris Mallas.

H επίσης εκθαμβωτική Καίτη Γαρμπή, επέλεξε για το τέταρτο live ένα φόρεμα του Μanos Paradisis το οποίο συνδύασε με παπούτσια της εταιρείας Tsakiris Mallas. Τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν της εταιρείας Kessaris ενώ την επιμέλεια του styling είχε ο Διονύσης Κολποδίνος. Τα μαλλιά της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το Make up η Δέσποινα Αχλαζίδου.
 
Από την άλλη ο Γιώργος Αρσενάκος εμφανίστηκε πιστός στο black&white Look σπάζοντας την διχρωμία με μεταξωτή γραβάτα και μαντίλι σε μωβ τόνους. Μια ακόμη λεπτομέρεια που ξεχώριζε ήταν το λευκόχρυσο piercing pin στον γιακά του πουκαμίσου το οποίο συνδύασε με μανικετόκουμπα από λευκόχρυσο και ιριδίζον ημιπολύτιμο λίθο στις αποχρώσεις του μωβ και το custom made δαχτυλίδι με το λογότυπο της Panik που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Το styling του επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος για αυτό το live επέλεξε μια δημιουργία του Karl Lagerfeld με τον Διονύση Κολποδίνο να είναι εκείνος που επιμελήθηκε το styling και την Κική Πολιτάκη τα μαλλιά ενώ την επιμέλεια του Make up είχε η Βάσω Νακοπούλου.
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Fame (@grhouseoffame)

Read More

And More