J2US: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη “εκτέλεσε” Μιχάλη Ρακιντζή και απογοήτευσε τους κριτές! (video)

Το J2US επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες – Covid free – και τα 13 ζευγάρια είναι έτοιμα να μας εντυπωσιάσουν! Στο τρίτο live του show τραγουδιού, όλοι είναι ενθουσιασμένοι που μπόρεσαν να ανέβουν ξανά στη σκηνή και να τραγουδήσουν, χαρίζοντας μας μοναδικά ντουέτα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αντικατέστησε την Ραχήλ Μακρή από το δεύτερο live και ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσαν το κομμάτι «Δικός σου για πάντα» του Μιχάλη Ρακιντζή, με την γνωστή αθλητικογράφο να χάνει αρκετές φορές τις νότες. Η Ευρυδίκη δεν δέχτηκε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και συγκέντρωσε μόλις 22 βαθμούς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε πως στις πρόβες της ήταν καλύτερη…

Δες το βίντεο:

 

Ο Σταμάτης Φασουλής δεν μπόρεσε να αγνοήσει αυτά τα μουσικά ατοπήματα και χάρισε μοναδικά σχόλια στην Ευρυδίκη, η οποία χαμογελούσε αμήχανα: «Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση. Ευρυδίκη μου όσο και να το χάρηκες και να ήσουν λαμπερή, και στην φράση Ποτέ και όταν κατεβήκατε δεν υπήρχε νότα που ακούμπησες. Ήταν ένας αποχωρισμός από την πραγματικότητα όσον αφορά τη νότα. Δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω αλλά τα αυτιά μου δεν μπορώ να τα κοροϊδέψω. Άκουσα πράγματα… Δεν ήταν ντουέτο ήταν ένας που τραγουδούσε και κάποιος που μουρμούριζε. Δεν ήταν τόσο όσο θα έπρεπε κι όσο αξίζει στην εμφάνισή σου.»

Read More

And More