J2US: Ο Τριαντάφυλλος «φόρτωσε» κατά των κριτών – «Μην το ξαναπείς αυτό», ενοχλημένη η Καίτη Γαρμπή

Το παράπονό του προς του κριτές του J2US εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος βλέποντας την πορεία που έχει σε κάθε live η Φελίσια Λαπάτη με την οποία διαγωνίζονται μαζί στο stage.

Αμέσως μετά τη νέα τους εμφάνιση, ο τραγουδιστής στράφηκε στην Καίτη Γαρμπή για την κριτική που δέχεται η Φελίσια Λαπάτη σε κάθε live, όσο εκείνος διαπιστώνει την εξέλιξή της…

«Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Ακολούθησε ένα διάλογος ανάμεσα σε Καίτη Γαρμπή και Τριαντάφυλλο…

– Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται.

– Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια…. πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε!  Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα.

– Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως.

Και η Καίτη Γαρμπή αιτιολόγησε την στάση των κριτών: «Εσύ, επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια», είπε η Καίτη Γαρμπή στο J2US.

Πώς αντέδρασε η Φελίσια Λαπάτη; Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More