J2US: Όλα όσα έγιναν στο 11ο live του φαντασμαγορικού show

Χαρά, πάρτι, ενέργεια και διαφορετική από άλλες φορές συγκίνηση, μας χάρισε το «J2US» στο 11ο του live, με επίκεντρο μία ζεστή, ανθρώπινη και πολύ προσωπική έκπληξη που είχαν ετοιμάσει όλοι οι συντελεστές του για τον αγαπημένο Νίκο Κοκλώνη ενόψει της ονομαστικής του γιορτής.

Με τον ίδιο ξαφνιασμένο από τη συγκίνηση, ανέβηκαν όλοι, κριτική επιτροπή και παίκτες στη σκηνή, και ερμήνευσαν ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για κείνον και είχαν συμβάλει όλοι στην παραγωγή, στη δημιουργία και απόδοσή του. 

Το 11ο Live του J2US τα είχε όλα: ρυθμό, ζωντάνια, δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές και 9 υπέροχα acts που έκλεψαν την παράσταση.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, οι οποίοι απογείωσαν το κέφι όλων, ενώ ο Μανώλης Κονταρός αφιέρωσε μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή.

Για ακόμα ένα Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Ο Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 8 ζευγάρια μας ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο live. 

Η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Ετικέτες

Read More

And More