J2US – Σταμάτης Φασουλής σε Didi: «Δεν ξέρω αν θα σε αγαπούσα τόσο, αν ήσουν αδύνατη»

Ένα ιδιαίτερο θέμα έθιξε η Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου 12/11 στο νέο live επεισόδιο του J2US, με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της η Didi.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με την Didi (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το κομμάτι «Λένε». Στη συνεχεία βρέθηκαν απέναντι από την κριτική επιτροπή, με την Βίκυ Σταυροπούλου να στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια που δέχονται αρνητικά μηνύματα για την εμφάνισή τους.(Δες εδώ όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου)

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σταμάτη Φασουλής, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Didi μου εγώ δεν ξέρω αν ήσουν αδύνατη αν θα σε αγαπούσα τόσο. Ο κάθε άνθρωπος έχει και τον δικό του σωματότυπο και το γέλιο του και τη χαρά του. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ειδική περίπτωση και τον αγαπάμε για αυτό που είναι».

«Εμένα με θλίβει ότι ζούμε στο 2022 και ακόμα ασχολούμαστε με τέτοια θέματα ενώ επί της ουσίας θα έπρεπε να έχουμε καταλάβει, ότι σημαντικότερο τι ποιότητες κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος. Το εσωτερικό να μας απασχολεί και καθόλου το εξωτερικό και φαίνεσαι. Το φαίνεσαι οδηγεί μόνο σε λάθος συμπεράσματα, σε θλίψη. Είναι τραγικό να ασχολούμαστε με αυτά», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή. 

Read More

And More