Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοινώνει την αρχή του τέλους στα ζευγάρια – Όσα θα δούμε απόψε

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να περνά σε ανακοινώσεις που θα φέρουν ανατροπές στα ζευγάρια της βίλας.

Κάθε μέρα φέρνει και μια διαφορετική εξέλιξη στις σχέσεις που αναπτύσσονται στο Love Island και στο αποψινό επεισόδιο στις 24.00 στον ΣΚΑΪ υπάρχουν ζευγάρια αλλά και Islanders που βρίσκονται σε απόσταση!

Θα περίμενε κανείς πως μία διανυκτέρευση στη σουίτα μπορεί να βελτιώσει τη σχέση ανάμεσα σε δύο Islanders αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Κατερίνας και του Παναγιώτη. Το ζευγάρι ξεκινάει τη μέρα του με έναν καυγά και τη συνεχίζει με τον Παναγιώτη να μη θέλει να πει στο ταίρι του ούτε «καλημέρα»!

Ο Islander αναζητεί παρηγοριά στην κουβέντα με τα αγόρια και τα κορίτσια και ενώ φαίνεται τα αγόρια να τον στηρίζουν η Κλαούντια έρχεται σε ρήξη μαζί του. Η διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι Κατερίνας και Παναγιώτη γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του Love Island.

Ένα stage game μεταμορφώνει τα κορίτσια σε… κομάντο και τους βάζει κάποιες δοκιμασίες, η στάση του Παναγιώτη προς την Κατερίνα την ώρα του παιχνιδιού δίνει ακόμα περισσότερες λαβές για σχολιασμό.

Ο Φάνης συζητώντας με τη Νίκη της λέει ότι δεν θέλει να πιέσουν καταστάσεις για να βγάλουν κάτι «ψεύτικο». Όταν η Νίκη πλησιάζει την Κλαούντια, τη Μαρία και τη Χριστίνα εκείνες φεύγουν. Η Νίκη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ανησυχεί μήπως βρεθεί στην ίδια θέση και ο Φάνης λόγω της σχέσης του, μαζί της.

Σχέδια για το μέλλον κάνουν ο Αλέξανδρος Κ. και η Χριστίνα ενώ η Αναστασία και ο Γιώργος Γ. απολαμβάνουν το ξεχωριστό ραντεβού τους, εκτός βίλας.

Η love guard του παιχνιδιού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έρχεται για να εξηγήσει τους κανόνες του τελικού στους Islanders.

Love Island… spread the love

Read More

And More