Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσκασε την «βόμβα» στο φινάλε – Το ζευγάρι που κέρδισε τις 50.000 ευρώ

Το Love Island αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ανακοινώνει το ζευγάρι που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του ριάλιτι αγάπης.

Ο τελικός του Love Island τα είχε όλα. Τα τέσσερα ζευγάρια απόλαυσαν και με το παραπάνω την τελευταία τους μέρα στην βίλα, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα αλλά και βγαίνοντας ρομαντικά ραντεβού στην Τενερίφη.

Η Αναστασία και ο Γιώργος Γ., η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κ., η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης έζησαν τις δικές τους ιστορίες στο Love Island. Γοητεύτηκαν, φλέρταραν, θύμωσαν, διεκδίκησαν και στο τέλος αφέθηκαν στα συναισθήματά τους.

Οι τηλεθεατές επέλεξαν το αγαπημένο τους ζευγάρι, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να αποχαιρετά τους παίκτες με βάση το ζευγάρι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Στο τέλος της βραδιάς ο Αργύρης και η Μαρία αναδείχθηκαν σε νικητές του Love Island κερδίζοντας τις 50.000 ευρώ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Love Island GR (@loveislandgreece)

Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έσκασε σαν «βόμβα» για το ζευγάρι. Η παρουσιάστρια κρατούσε στα χέρια της δύο φακέλους, στον ένα φάκελο βρισκόταν ένα σύμβολο με μια καρδιά και στο άλλο οι 50.000 ευρώ. 

Ο Αργύρης και η Μαρία είχαν την επιλογή, όποιος από τους δύο θα επέλεγε τον φάκελο που έκρυβε τις 50.000 θα είχε και την τελική επιλογή να κρατήσει ολόκληρο το ποσό ή να το μοιραστεί με το ταίρι του.

Η Μαρία αποδείχθηκε η μεγάλη τυχερή της βραδιάς, ο φάκελός της έκρυβε το χρηματικό ποσό και όλοι κρέμονταν από τα χείλη της. Τελικά η νικήτρια του Love Island επέλεξε να μοιραστεί τις 50.000 ευρώ με τον Αργύρη.

Happy End για το Love Island

Read More

And More