Στο T-live

Mad Clip: Καταρρακωμένη η γιαγιά του τράπερ μιλά για τον χαμό του: “Είμαι τελειωμένη”

Ανατριχιάζει η γιαγιά του Mad Clip στο Tlive για τον χαμό του εγγονού της. Η 85χρονη γυναίκα ήταν εκείνη που μεγάλωσε τον τράπερ από μικρή ηλικία και δε μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα πέθανε.

Η κυρία Ασπασία μίλησε από την Αμερική αποκλειστικά στη Χριστίνα Ιορδανίδου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Είμαι τελειωμένη. Εγώ αυτό το παιδί αυτό το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι. Ήταν το μεγάλο μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι, πώς χάθηκε το παιδί μου… Αυτοδημιούργητο, μόνο του αναδείχτηκε και έγραψε τις μουσικές του».

«Αγαπούσε τη μαμά του και την αδερφή του… Ήταν καλό παιδί. Δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε. Όλος ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα και τον ευχαριστώ. Όλος ο κόσμος μας λέει συλλυπητήρια. Όταν μπορούσε βοηθούσε όποιον μπορούσε. Εγώ και ο άντρας μου τον μεγαλώσαμε… Και η μαμά του. Κλαίω και χτυπιέμαι δύο ημέρες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό. Εγώ ας αρρώσταινα, εγώ ας χτυπούσα… Εγώ, εγώ, εγώ… Να ζούσε το παιδί μου» εξομολογήθηκε συγκλονισμένη η γιαγιά του Mad Clip.

Όπως είπε δε θα μπορέσει να πάει στην κηδεία του εγγονού της, γιατί είναι άρρωστη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More