Maestro – Γιώργος Μπένος: «Η σκηνή του ξυλοδαρμού μου ήταν σοκ, ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT.» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 ο Γιώργος Μπένος.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστή στην επιτυχημένη σειρά «Maestro», μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία που έζησε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maesto ενώ αποκάλυψε και την σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε πως «η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον «Χαράλαμπο», δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία».

«Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή».

«Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα» πρόσθεσε ο Γιώργος Μπένος στον ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Read More

And More