Maestro: Η ώρα της λύτρωσης έρχεται! Όλες οι φορές που η Μαρία Καβογιάννη καθήλωσε με τον ρόλο της

Maestro – Φινάλε για τον Α΄ κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, απόψε στις 22:40

Η σειρά που κατάφερε να κεντρίσει από την αρχή τους τηλεθεατές, μέσα από τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τις σκηνές στους Παξούς, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη φετινή σεζόν έκανε το μεγάλο comeback βάζοντας τον πήχη ψηλά στην ελληνική μυθοπλασία. Η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Στεφανία Γουλιώτη και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου είναι οι βασικές πρωταγωνίστριες του Maestro που καθήλωσαν από την πρώτη στιγμή με τους ρόλους του.

Maestro: Η ώρα της λύτρωσης έρχεται για τη Μαρία…

Ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης) μετά τα βάσανα και τις κακοποιητικές πράξεις προς την οικογένειά του, βυθίζεται νεκρός στη θάλασσα, όπως  τουλάχιστον βλέπουμε τόσο καιρό, μέσα από τα preview για το φινάλε της σειράς. 

Η σύζυγός του Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) ζητά τη λύτρωση, κυρίως για τον γιο της Σπύρο, ο οποίος έχει περάσει εξίσου με τη συμπεριφορά και τον ξυλοδαρμό που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια από τον πατέρα του.

Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) έχοντας αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή την ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της Μαρίας, παίρνει ενεργό ρόλο, ενώ μεταφέρει τη νεκρή σωρό του Χαράλαμπου. 

Μαρία Καβογιάννη: «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπιεί»

Η πρώτη καθηλωτική σκηνή ξυλοδαρμού, με την Μαρία να προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο της Σπύρο να επουλώσει τις πληγές στο σώμα και στην ψυχή του: «Έχει μετανιώσει, ξέφυγε από το αλκοόλ, δεν θα ξαναγίνει Σπύρο μου. Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπιεί»

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, η Μαρία αποκαλύπτεται μπροστά στον Ορέστη η οποίος της προτρέπει να καταγγείλει τον Χαράλαμπο στην αστυνομία.

«Κακώς δεν έχεις πάει στην αστυνομία να κάνεις μήνυση, έχει θα βοηθήσεις το παιδί σου», με την Μαρία να του απαντά πως σκέφτεται το παιδί της και τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα στην τοπική κοινωνία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Maestro: Η ψυχή της Μαρίας «μίλησε»

«Δεν χάνω την πίστη μου, μέσα μου θέλω να πιστεύω πως μια μέρα όλα θα είναι καλύτερα. Κάποια φαγητά είναι όπως και οι σχέσεις, πολύπολοκα, έχουν στρώσεις πολλές, γεύσεις περίεργες και πρέπει να τα μαγειρέψεις στην κατάλληλη θερμοκρασία μην τα κάψεις.

Έφτασα να φοβάμαι για εμένα και το παιδί μου και όλο αυτό γιατί ντρέπομαι για το τι θα πουν οι άλλοι, αυτό με έφαγε, οι άλλοι…»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Maestro: Η βία φέρνει βία

Η Μαρία σε μια τυχαία συνάντηση με την κοπέλα του γιου της, Γιάννα αντικρίζει το μελανιασμένο της μάτι ζητώντας εξηγήσεις. Αρχικά η ίδια απαντά πως έπεσε και χτύπησε από το μηχανάκι, η Μαρία ωστόσο παίρνει ακόμη μια πίκρα, αυτή τη φορά από τον γιο της, Σπύρο ο οποίος σήκωσε χέρι στην σύντροφό του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Maestro: Η συνάντηση τρόμου της Μαρίας με τον Χαράλαμπο

Γνωρίζοντας όλη την αλήθεια για την ερωτική ζωή του γιου της και τη σχέση του με τον Αντώνη, η Μαρία αποφασίζει να «κάνει πλάτες» στον Σπύρο, λέγοντας στον Χαράλαμπο πως βρίσκονται μαζί στην Αθήνα.

Η μέρα που ξημερώνει «παγώνει» τη Μαρία η οποία αντικρίζει μπροστά της τον Χαράλαμπο, ο οποίος πλέον γνωρίζει όλη την αλήθεια για το ταξίδι στην Αθήνα, ωστόσο της ζητά να πάρουν τον Σπύρο και να γυρίσουν στους Παξούς, ενημερώνοντας πως αυτή τη φορά δεν θα ξεσπάσει σε άλλο σκηνικό θυμού και βίας.

Maestro – Κραυγή απόγνωσης

Λίγο πριν το φινάλε του Α΄ κύκλου της σειράς, η Μαρία τρέχει στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας τον Χαράλαμπο, ωστόσο δεν βρίσκει την κατάλληλη ανταπόκριση.

«Κοιτάτε πως με έχει κάνει, δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω…. φτάνει, τέρμα. Να τον κλείσετε μέσα, δεν είναι ζωή αυτή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Ο Α’ κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται απόψε με την αποκάλυψη για το τέλος του Χαράλαμπου – Θα επικρατήσει η λύτρωση για την υπόλοιπη οικογένεια ή μήπως η Μαρία θα έρθει αντιμέτωπη με νέες συμφορές, γύρω από τον θάνατο του συζύγου της;

Read More

And More