MasterChef: H Μαριάννα Πουλμέντη απαντά στην Κατερίνα Λένη

Η Μαριάννα Πουλμέντη παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη και στο Happy Day στον Alpha και θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Λένη για εκείνη μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε.

Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε χαρακτηριστικά για την πρώην συμπαίκτριά της: “Όταν εγώ μαγειρεύω, με έχει μάθει η γιαγιά μου να έχω χέρια καθαρά. Δεν τα γλύφω και να σου δώσω να φας μετά”.

Η Μαριάννα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από το Happy Day: “Δεν της έχω δώσει το φαγητό που μαγείρεψα να το φάει με το ζόρι. Δεν την έχω ρωτήσει καν αν θέλει να δοκιμάσει. Έγλειψα το δάκτυλό μου για να δοκιμάσω. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, δεν θα το έκανα σε μια κουζίνα. Και σε δοκιμασία να το έκανα δεν θα το θεωρούσα κακό γιατί στις δοκιμασίες είχαμε πολύ άγχος. Και ο Σταυρής στην οντισιόν το βούτηξε το κουτάλι πάλι μέσα, δηλαδή τι; Είναι κάποια πράγματα που γίνονται αυθόρμητα. Αν προσπαθείς να ψάξεις βαθιά κάτι για να το σχολιάσεις. Πήγε σε αυτό το κανάλι για να μαγειρεύει ή να σχολιάζει;” απάντησε η Μαριάννα στην Κατερίνα Λένη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More