Κατερίνα Λένη: “Καρφώνει” απροκάλυπτα την Μαριάννα από το MasterChef – «Δεν είναι και για φωτοστέφανο»

Με έκπληξη παρακολούθησε το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Λένη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάννα Πουλμέντη στην εκπομπή Ευτυχείτε. Η πρώην παίκτρια του MasterChef δεν δίστασε να πετάξει τις σπόντες της προς τη συμπαίκτριά της, με συνέπεια να προκαλέσει την μαγείρισσα της εκπομπής του Open να της απαντήσει όπως έπρεπε…

«Δεν θα ήθελα να μαγειρέψω σε κάποια εκπομπή. Είχα δει τυχαία την Κατερίνα μια φορά στην εκπομπή, αλλά την έβγαλα. Δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω αν μαγειρεύει καλά ή όχι. Αυτό που μου αρέσει στην Κατερίνα είναι ότι μαγειρεύει παραδοσιακή κουζίνα. Με συγκινεί ότι δείχνει συνταγές της γιαγιάς της που της είχε αδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα.

Η Κατερίνα Λένη τότε απάντησε ρίχνοντας τα “καρφιά” της στην πρώην συμπαίκτριά της: «Αναρωτιέμαι πως μπορείς να βγαίνεις και να λες ακόμη πράγματα για άλλον κόσμο. Ήμασταν στο ίδιο σπίτι με την Μαριάννα… Η Μαριάννα δεν είναι για φωτοστέφανο. Καλό θα ήταν να μην λέμε πράγματα για άλλους, γιατί κι εκείνη δεν ήταν ήσυχη. Είχε και εκείνη ένα φλερτ στο παιχνίδι. Την παραδέχτηκα πολλές φορές για το σθένος που είχε. Εγώ δεν έχω πάει σε σχολή μαγειρικής, ούτε έχω δουλέψει σε 5άστερα ξενοδοχεία. Όταν εγώ μαγειρεύω, με έχει μάθει η γιαγιά μου να έχω χέρια καθαρά. Δεν τα γλύφω και να σου δώσω να φας μετά».

 

Read More

And More