MasterChef: Αμίλητοι στο πλατό με την ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – «Σε ποιον απευθύνεσαι Γεωργία;»

Ξέσπασε η Γεωργία στο νέο επεισόδιο του MasterChef κατηγορώντας τους συμπαίκτες της για τη συμπεριφορά τους εντός σπιτιού, αλλά και τον χαρακτήρα που δείχνουν στο πλατό μπροστά στους κριτές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακούγοντας τα παράπονα της διαγωνιζόμενης της απεύθυνε το λόγο: «Σε ποιον απευθύνεσαι Γεωργία μου; Ποιον αφορά η ιστορία που μας περιέγραψες;» 

«Δεν είναι μόνο η ιστορία αυτή είναι πολλά που έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό και με έχουν στεναχωρέσει», απάντησε η Γεωργία χωρίς να «δίνει» ονόματα συμπαικτών της. 

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κοιτώντας στον εξώστη ρώτησε εάν κάποιος από τους διαγωνιζόμενους θεωρεί πως τα λεγόμενα της Γεωργίας στοχεύουν προς εκείνον.

Στο πλατό του MasterChef επικράτησε η απόλυτη σιωπή, κανείς δεν απάντησε θεωρώντας πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γεωργίας. 

«Είπε την αλήθεια, όντως υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιες κουβέντες πολύ βαριές και κάποιες συμπεριφορές πάρα πολύ άσχημες, από ανθρώπους που εδώ μπροστά είναι Μαρία η Μαγδαληνή», σχολίασε αργότερα στις κάμερες ο Γιάννης υποστηρίζοντας την Γεωργία. 

Read More

And More