MasterChef: Αμηχανία στο πλατό με την αποχώρηση της Γεωργίας – «Όχι, δεν θα μου λείψουν»

Δοκιμασία αποχώρησης για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Ο Χρήστος η Γεωργία και ο Σταμάτης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι μπήκαν σε μαγειρική δοκιμασία διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef. 

Από νωρίς αισθάνθηκε πιο ήρεμος ο Χρήστος, ο οποίος και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στη δοκιμασία της τελευταίες ευκαιρία.

Πίσω στη δοκιμασία έμειναν οι άλλοι δυο παίκτες.  Η Γεωργία και ο Σταμάτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του Culinary Consultant του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Νίκου Θωμά.

Αμέσως μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τρεις κριτές και ο Νίκος Θωμάς αξιολόγησαν τα πιάτα με την Γεωργία να συγκεντρώνει τους λιγότερους πόντους αποχωρώντας από το MasterChef. 

«Δεν είμαι ψεύτρα, η Χριστίνα και η Ζωή δεν θα μου λείψουν και η Βιβή δεν θα μου λείψει. Όχι, δεν θα μου λείψουν. Τι να πω, ψέματα ότι θα μου λείψουν; Να πάω να τους αγκαλιάσω να τους φιλήσω; Ακόμα θυμάμαι που διάβαζα με το φαναράκι στο κρεβάτι μου για να μην ξυπνήσω τι ζωή. Ε σαν τι άλλο να κάνω δηλαδή;»  είπε η Γεωργία κατά την αποχώρησή της. 

Οι παίκτες παρακολουθούσαν από τον εξώστη τα λόγια της Γεωργίας, χωρίς ωστόσο να δίνουν απαντήσεις. 

Read More

And More