MasterChef: Απασφάλισε και παρουσίασε το τέλειο πιάτο – «Σήμερα είναι σειρά μου να του βγάλω το λάδι»

Τεστ δημιουργικότητας για τους παίκτες του MasterChef με τον Γιάννη να καλείται να επιλέξει τις μαγειρικές δυάδες της δοκιμασίας έχοντας μερικά πλεονεκτήματα επάνω του.

Ο παίκτης του MasterChef ανάμεσα στα μαγειρικά ζευγάρια που δημιούργησε επέλεξε τη Χριστίνα να μονομαχήσει μαγειρικά με τον Κώστα, κάτι το οποίο έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, όπως θύμισε αργότερα στην κάμερα η νεαρή σεφ.

«Με τον Κώστα ήταν το πρώτο ματσάρισμα στον διαγωνισμό, του έβγαλα το λάδι του, ξαναπαίηξαμε μαζί, μου έβγαλε το δικό μου, και σήμερα είναι σειρά μου να του βγάλω εγώ το λάδι», ανέφερε η Χριστίνα στην κάμερα του MasterChef.

Η παίκτρια του MasterChef 2024 έφτιαξε παντζαρόλι με κους κους από κουνουπίδι, παντζάρια γλασαρισμένα σε μαρμελάδα φρούτα του δάσους και πουρέ κουνουπίδι.

Το πιάτο της Χριστίνας ενθουσίασε τους κριτές του MasterChef: «Είσαι ένα φυσικό ταλέντο! Στο έχω ξαναπεί. Δε σημαίνει κάτι μόνο για τον διαγωνισμό αλλά και τον έξω κόσμο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο νόστιμα και πιο δημιουργικά πιάτα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ» είπε στη Χριστίνα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Read More

And More