MasterChef: Αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό – Οι λεπτομέρειες που τον «έκαψαν»

Με τις μαύρες ποδιές εισήλθαν στην κουζίνα του MasterChef ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος προκειμένου να δώσουν μια μάχη… δίχως αύριο για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος στάθηκαν απέναντι στους κριτές προκειμένου να μάθουν το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν με προσοχή. Κι αυτό είχε την υπογραφή του καλεσμένου σεφ, Περικλή Κοσκινά ο οποίος και τους παρουσίασε ένα πιάτο αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων που δεν επέτρεπε λάθη και αστοχίες.

«Ήταν αυξημένος ο βαθμός αξιολόγησης των πιάτων και μας δυσκόλεψαν οι εξαιρετικές σας προσπάθειες» υπογράμμισε, αμέσως μετά την δοκιμή όλων των προσπάθειών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να προσθέσει ο Πάνος Ιωαννίδης πως «κρίθηκαν τα πάντα στη λεπτομέρεια» απευθυνόμενος στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες του MasterChef.

Και η απόφαση για την αποχώρηση αυτή είχε παρθεί με τον Νίκο να συγκεντρώνει με ενθουσιασμό 35 βαθμούς και να νιώθει, εξ αρχής, πιο ήρεμος και να ανεβαίνει στον εξώστη.

 

Ο παίκτης εκείνος ο οποίος κλήθηκε να αφήσει την μαύρη του ποδιά λοιπόν, ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του MasterChef, ήταν ο Παναγιώτης.

Read More

And More