MasterChef: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Η ζωή της και το γλέντι που στήθηκε στο twitter

Με μία ακόμα αποχώρηση ολοκληρώθηκε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Η Λία, η Ανούς, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα κλήθηκαν να φτιάξουν σούσι και να δείξουν στους κριτές τις ικανότητές τους στην ασιατική κουζίνα.

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της μαγειρικής μάχης και έτσι ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου. Μια ανάσα πριν από την δεκάδα του MasterChef, η ξανθιά ζαχαροπλάστης αποχαιρέτησε κριτές και συμπαίκτες και έκλεισε πίσω της την πόρτα του reality μαγειρικής. Μετά την αποχώρηση της κολλητής της, Μαρίνας Ντεμολλάι, τώρα έφτασε η σειρά της!

Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το επεισόδιο και δεν έκρυψαν τη χαρά τους με την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το MasterChef. Η ίδια, όπως και η Μαρίνα, ήταν δύο από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του φετινού κύκλου, συνεπώς στο twitter στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

 

Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου;

Η Κωνσταντίνα είναι 28 ετών και είναι ζαχαροπλάστης. Τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά στάθηκαν η αφορμή να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 5, καθώς, όπως λέει, της άλλαξαν τον τρόπο σκέψης.

Μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή της στέρησε τη συμμετοχή της στο MasterChef 4, αλλά επέστρεψε στο MasterChef 5, πιο αποφασισμένη και έτοιμη. Έχει μάθει να επιβιώνει στις δύσκολες συνθήκες μιας επαγγελματικής κουζίνας και ο ανταγωνισμός δεν τη φοβίζει.

Τη χαρακτηρίζει η ευθύτητα και η αφοπλιστική ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτά που έχει να πει δυσαρεστήσουν κάποιους. Όπως δηλώνει, στόχος της είναι να κερδίζει σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή της και ο δυναμικός της χαρακτήρας θα τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Η ίδια μπορεί να μην έφτασε μέχρι το τέλος, όμως κατάφερε να πλησιάσει στην τελικά δεκάδα.

Read More

And More