MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος – Απαρηγόρητη η Μαρία Μπέη με δάκρυα στα μάτια

Δοκιμασία αποχώρησης για την Μαρία Λαζαρίδου και τον Δημήτρη Μπέλλο οι οποίοι μπήκαν στην κουζίνα διεκδικώντας την παραμονή τους στο MasterChef.

Η Ελένη Σαράντη και η Ηλέκτρα Ρήγκου παρουσίασαν το πιάτο το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν οι δύο υποψήφιοι στη δοκιμασία αποχώρησης. Το πιάτο είχε μόλις τέσσερις βασικές παρασκευές που όμως απαιτούσαν προσοχή στις ισορροπίες.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας η Μαρία Μπέη ξέσπασε σε δάκρυα στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος με τον οποίο είναι ζευγάρι.

«Θα κλάψω τώρα… θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε η Μαρία Μπέη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Δυστυχώς για τη Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμολογία τη Μαρία Λαζαρίδου και έτσι αποχώρησε από το MasterChef.

Η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef με την Μαρία Μπέη να μην πιστεύει σε αυτή την εξέλιξη του μαγειρικού διαγωνισμού.

«Δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα άλλον μάγειρα σαν τον Δημήτρη που θα μπορούσε να φτάσει τελικό», είπε απαρηγόρητη με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπέη.

Read More

And More