MasterChef: Αποχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλι – Αυτή είναι η τελική 7άδα

Η δοκιμασία αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση στο MasterChef.

Ο βραβευμένος σεφ με αστέρι Michellin, Luca Piscazzi έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη μαγειρίτσα με θαλασσινά, την οποία οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν με όση το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια γεύσης, υφής και εμφάνισης.

Μετά την κριτική που δέχθηκαν από τους τρεις σεφ, Άγγελος και Αλέξανδρος κέρδισαν από μία θέση στον εξώστη και την τελική 7άδα του MasterChef 2023, βγάζοντας τον Ηλία Κιαζόλι εκτός μαγειρικού διαγωνισμού.

Στις τελευταίες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Ηλίας Κιαζόλι δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είμαι χαρούμενος γενικά. Πέρασα πολύ ωραία φέτος, πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά και κρατάω μόνο τα θετικά. Θέλω να δω στον τελικό τον Πορφύρη, τον Άγγελο, τον Άλεξ και τον Τράκα. Σας συμπαθώ όλους αλλά έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Κουτσόπουλο», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι.

«Για μένα είσαι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef όλα αυτά τα χρόνια που ο διαγωνισμός είναι στον αέρα. Το λέω και το εννοώ», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, άποψη που υιοθέτησε και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μαρία Λ. Νίκος, Άγγελος, Δημήτρης, Μαρία Μπ. Αλέξανδρος και Γιώργος σχηματίζουν την τελική 7άδα του MasterChef.

 

 

Read More

And More