MasterChef: Αποχώρησε ο Θεόδωρος Γαλάνης

Η Μαρία Μπέη και ο Θεόδωρος Γαλάνης μονομάχησαν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef!

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους και έπρεπε να τα δώσουν όλα, για μια ακόμα φορά, προκειμένου να κερδίσουν με το γαστρονομικό τους αποτέλεσμα τους τρεις κριτές και να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Κάτι που, βέβαια, θα κατάφερνε μόνο ένας. O Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον διακεκριμένο σεφ Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση προσπάθησαν να αφήσουν πίσω την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Μετά την δοκιμή των πιάτων, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef στάθηκαν μπροστά στους δυο μονομάχους προκειμένου να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Και εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον διαγωνισμό, αφήνοντας την ποδιά στον πάγκο, ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης μιας και είχε σημειώσει ένα σημαντικό λάθος στο ψήσιμο του τόνου που υπήρχε στο πιάτο του.

«Αισθάνομαι καλά, γεμάτος, έφτασα εδώ που έφτασα με καλές εμπειρίες και καλές γνωριμίες. Δεν υπάρχει κάτι κακό που να με στιγματίσει στη συνέχεια» τόνισε ο παίκτης που αποχώρησε.

Read More

And More