MasterChef: Αυτές είναι οι δυο νέες ομάδες – Το πλεονέκτημα του Τζιοβάνι

Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν υπέροχο χώρο και να μαγειρέψουν σε ομάδες, στη δεύτερη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Ο Τζιοβάννι Σκαράτζι όρισε τις νέες ομάδες και τους αρχηγούς, σύμφωνα με το πλεονέκτημα, που του έδωσε η νίκη του στο Τεστ Δημιουργικότητας. Έχοντας “ξεφορτωθεί”, όπως ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά, την Κάρτα Ασυλίας, η πρόθεση του Τζιοβάνι είναι να δημιουργήσει δύο ομάδες αρκετά ισορροπημένες.

Ο μάγειρας έφτιαξε εκ νέου τις ομάδες και για αυτόν κράτησε την μπλε ομάδα με τους εξής παίκτες: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου. Από την άλλη για την κόκκινη έμειναν ο Παύλος Χάππιλος, ο Γιάννης Αυλωνίτης, η Λία Μακροστεργίου, η Ανούς Χεριμιάν κι ο Διονύσης.

 

Δεύτερο πλεονέκτημα ήταν να ορίσει τους αρχηγούς για τις ομάδες, όπου για την μπλε παρέμεινε ο ίδιος και για την κόκκινη επέλεξε τον Γιάννη Αυλωνίτη. Αν κι οι αρχηγοί είχαν δικαίωμα να παραχωρήσουν την θέση τους σε κάποιον άλλον, τελικά παρέμειναν και στις δύο ομάδες ο Τζιοβάνι κι ο Γιάννης ως έχουν.

Read More

And More