MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας – Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, το Mystery Box τους έδωσε τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα! Το πιο ενδιαφέρον πιάτο ήταν αυτό της Μαρίας Λαζαρίδου, η οποία κέρδισε το πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ήρθε στη συνέχεια.

Η Μαρία κλήθηκε να μοιράσει στους συμπαίκτες της ένα ελληνικό και ένα ασιατικό υλικό, ενώ επιπλέον αποφάσισε να μην διεκδικήσει την Κάρτας Ασυλίας και τα πλεονεκτήματα. Έτσι, παρακολούθησε τη δοκιμασία από τον εξώστη, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στους TOP 11.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και ο Διονύσιος έκαναν τους πιο ευφάνταστους, νόστιμους και τεχνικά σωστούς συνδυασμούς, ωστόσο το Τεστ Δημιουργικότητας κέρδισε ο Τζιοβάνι!

Ο Τζιοβάνι μεγαλούργησε με βασικά υλικά το ούζο και τις φύτρες! Έτσι, στα χέρια του βρίσκεται η Κάρτα Ασυλίας και στην επόμενη ομαδική δοκιμασία θα μπορέσει να κινήσει τα νήματα με τα πλεονεκτήματα που θα έχει.

 

Οι κριτές, όμως, εντόπισαν και τέσσερις αδύναμες προσπάθειες. Η Ανούς, η Λία και ο Παύλος έχουν βρεθεί ξανά σε δοκιμασία αποχώρησης ενώ για τη Μαργαρίτα θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Αναμένουμε να δούμε στο αυριανό επεισόδιο, αν ο Τζιοβάνι θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει κάποιον συμπαίκτη του…

Read More

And More