MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Χαμός στο σπίτι

Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef αναδείχθηκαν ο Στέφανος, ο Κωστής, ο Γιάννης, η Μαρία και η Κωνσταντίνα. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης όσο πιο πιστά γίνεται ένα… αρκετά διαφορετικό παστίτσιο.

Τα μακαρόνια έχουν γίνει κροκέτα, ο κιμάς είναι ταρτάρ και ένας αφρός φέτας συμπληρώνει το πιάτο. Οι πέντε διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ ο Στέφανος πέτυχε το απόλυτο 10αρι, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πρώτος στο σπίτι του MasterChef. Τον ακολούθησε η Κωνσταντίνα και ο Κωστής, ενώ πίσω έμειναν η Μαρία και ο Γιάννης.

Οι τρεις κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Μαρία και να μείνει ο Γιάννης. Ωστόσο, η παίκτρια μπήκε πρώτη στο σπίτι, με συνέπεια οι συμπαίκτες της να πιστεύουν ότι εκείνη θα παραμείνει τελικά. Όταν η Μαρία τους ανακοίνωσε ότι ήρθε για να μαζέψει τα πράγματά της, οι διαγωνιζόμενοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους…

 

Ποια είναι η Μαρία Φιλόγλου που αποχώρησε από το MasterChef

Αν και fashion designer&patron maker στο επάγγελμα, το μεγάλο πάθος της Μαρίας είναι η μαγειρική. Ξεκίνησε διαβάζοντας συνταγές στο διαδίκτυο και έφτασε να πειραματίζεται ακόμα και με τη μοριακή γαστρονομία. Σκοπός της είναι να καταφέρει να αναβαθμίσει τη “μαμαδίστικη” κουζίνα και να τη φτάσει σε fine dining επίπεδα.

Μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, σε αυτό το εγχείρημα, είναι ο έφηβος γιος της αλλά και οι κολλητές της φίλες, που μπορεί να χάσουν τα κυριακάτικα τραπέζια αλλά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της. Έχει τσαγανό, θέληση και πείσμα και όπως δηλώνει είναι η Θεσσαλονικιά, που έλειπε από το MasterChef 5. 

Βέβαια, στο Twitter επικράτησε πανικός που αποχώρησε η Μαρία και όχι ο Γιάννης, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί στα social media ως ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του MasterChef! Οι χρήστες έγιναν έξαλλοι που ενώ είχε κάψει το πιάτο του, οι κριτές αποφάσισαν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Δες τα καλύτερα tweets: 

Read More

And More