MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: «Αν σας λείψει η φωνή μου, καλέστε στο 090» – Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Εκτός MasterChef ο Δημήτρης Πολιτάκης, καθώς αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική πεντάδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Μάϊου, ο 28χρονος chef διαγωνίστηκε με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, συγκεντρώνοντας ωστόσο χαμηλότερη βαθμολογία από τον συμπαίκτη του.

Ο Δημήτρης Πολιτάκης ευχαρίστησε και μέσα από τα social media για την εμπειρία του στο MasterChef, κλείνοντας την ανάρτησή του με μια απρόσμενη ατάκα.

Δημήτρης Πολιτάκης – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήταν αναμφίβολα μια εμπειρία γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας Αλέξανδρο Παπαχαρλάμπους για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090», έγραψε στο instagram ο Δημήτρης Πολιτάκης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημητρης Πολιτακης (@dimitrispolitakiss)

Read More

And More