MasterChef – Διονύσης Σαρακίνης: Οι γονείς του μιλούν πρώτη φορά πριν τον μεγάλο τελικό

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef, με τον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Οι γονείς του νεαρού σεφ, κ. Αριστείδης και κ. Βασιλική μίλησαν στην κάμερα της ιστοσελίδας patrisnews.com στην Ηλεία και δεν έκρυψαν την υπερηφάνεια τους.

Η κ. Βασιλική είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι το αξίζει ο Διονύσης, λόγω του αγώνα που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι. Του άρεσε από μικρός η μαγειρική, αλλά υπήρχε και ένα γονίδιο από πάππου και προσπάππου, επειδή διατηρούσαμε εστιατόριο. Ο Διονύσης τελείωσε το σχολείο και μας είπε ότι θέλει να πάει στη σχολή μαγειρικής. Έχει δουλέψει σε καλά εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά και σε ιδιωτικό σκάφος στην Ισπανία. Αυτή ήταν και η τελευταία του δουλειά, πριν από το MasterChef».

Με τη σειρά του, ο πατέρας του, κ. Αριστείδης σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Εγώ πιστεύω ότι ο τελικός με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, παίζει πολύ δυνατά ο Διονύσης. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, είναι γρήγορος, αφουγκράζεται, είναι συνεπέστατος και 40 πυρετό να έχει, θα πάει για δουλειά. Γι’ αυτό και δεν έχει μείνει ποτέ και χωρίς δουλειά».

Read More

And More