MasterChef: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο άνθρωπος αλλάζει»

Ο 36χρονος Αλέξανδρος από τα Χανιά βρέθηκε στην Αθήνα και στις οντισιόν του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Αλέξανδρος ο οποίος βρίσκεται επαγγελματικά στις κουζίνες από τα 17 του χρόνια κατάφερε να πείσει με το πιάτο του, κερδίζοντας έτσι μια ποδιά από τους κριτές του MasterChef.

Βγαίνοντας από την οντισιόν, ο 36χρονος chef μίλησε για την απεξάρτησή του από τις ουσίες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

«Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον έχω απεξαρτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από τις ουσίες, έχω βγει από το ΚΕΘΕΑ είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, όπως το πίστευα κι εγώ κάποτε. Τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω», αποκάλυψε ο 36χρονος.

Και πρόσθεσε: «Πλέον αφού άλλαξα εγώ τη ζωή μου, μπορεί να την αλλάξει και ο οποιοσδήποτε και να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 6.

Read More

And More