MasterChef: Επέστρεψε ο Κωστής και έφερε αντιδράσεις! Αρνητικά σχόλια με το που μπήκε στην κουζίνα

Μια αναπάντεχη έκπληξη είχαν στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι, την οποία δεν πήραν με καθόλου καλό μάτι! Ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε πως μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη, ο Κωστής Αλεξάκης επιστρέφει στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι παίκτες δεν χάρηκαν καθόλου με την είσοδό του και με το που μπήκε στην κουζίνα ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια… που έσταζαν φαρμάκι! “Ήταν το χειρότερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που κάναμε στο σπίτι, ότι μπορεί να επιστρέψει αυτός ο… γλυκύτατος άνθρωπος” ανέφερε η Μαρίνα ενώ η Λία σχολίασε “Εχθές είδα φίδια στον ύπνο μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που έρχομαι σε αυτή τη θέση, αλλά ο Κωστής είναι ένας άνθρωπος που όπου κι αν ήμουν μέσα στο σπίτι ερχόταν και μου έλεγε ότι είμαι η αγαπημένη του. Όταν έφυγε, έμαθα ότι με έβριζε ασύστολα… Δεν θα περάσει όμορφα τώρα που γύρισε”.

 

“Οι άνθρωποι που είναι ρουφιάνοι, νυφίτσες, ύπουλοι, διπρόσωποι δεν θέλω να μου λένε ούτε Καλημέρα” απασφάλισε ο Ιωάννης. Από την άλλη ο Διονύσης “απείλησε” πως αν κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον Κωστή θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Read More

And More