MasterChef: «Εθνική ημέρα βλακείας η σημερινή» – Ο Γιώργος Πορφύρης σε απίστευτες ατάκες

Στο στόχαστρο του MasterChef ο Παύλος Λούλης ο οποίος ως αρχηγός της μπλε ομάδας έδωσε στεγνά στον τάκο την Γιώτα Λιοσπερίτη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μια επιλογή η οποία έφερε έντονες αντιδράσεις, με τον Γιώργο Πορφύρη από την κόκκινη ομάδα να πετά τα «βέλη» του στον Παύλο Λούλη.

 «Γιατί δεν λέει ότι φοβάται να κατέβει υποψήφιος; Γιατί δεν λέει απλά ότι φοβάται να κατέβει κάτω; Πιο έντιμο το θεωρώ αυτό» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης για να συμπληρώσει πως «το θεωρώ πιο έντιμο αυτό. Τις προηγούμενες φορές δεν κατέβηκες υποψήφιος επειδή το επέλεξες. Σε έβγαλαν κάτω και έχει διαφορά. Φαίνεται ότι φοβάσαι».

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και φοβάσαι και είναι πολύ προφανές ότι φοβάσαι! Δεν έχεις δείξει καθόλου καλή απόδοση ούτως ή άλλως. Δεν μπορείς όμως να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς και Λευκαδίτης και «εμείς τα παντελόνια μας τα τιμάμε και έχουμε τα μουστάκια εδώ που δείχνουν την ανδροσύνη». Και τώρα φοβάσαι να μου κατέβεις κάτω σε μια ομαδική που είναι όλα σαφή; E δεν γίνεται να έρχεται η Σέβα που δεν ήταν και δική της ευθύνη» τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

«Είναι πολύ φάουλ! Τώρα αυτό που απομένει είναι να ακούσουμε και άλλες βλακείες στην ψηφοφορία. Εθνική ημέρα βλακείας στο MasterChef θα ανακηρυχθεί η σημερινή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πορφύρης.

Και ο Παύλος Λούλης σχολίασε: «Ο Πορφύρης προσπαθεί να κάνει το σόου του, προσπαθεί να πει το ποίημα του. Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί τι λέει ο Πορφύρης και ο κάθε Πορφύρης», απάντησε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Read More

And More