MasterChef – Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν για το MasterChef μετά από μια δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης. Ένα σημαντικό λάθος ήταν αρκετό για να θέσει εκτός διαγωνισμού τον δημοφιλή παίκτη, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές, που τελικά του κόστισε την παραμονή του.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Breakfast @Star» και μίλησε για τη χθεσινή του αποχώρηση από το MasterChef.

«Ήταν αρκετά δύσκολη η δοκιμασία, πολύ καλό το πιάτο του σεφ. Μπερδεύτηκα λίγο με τα υλικά. Μπορεί να ήταν νωρίς αλλά μπέρδεψα τα υλικά, ήταν πολύ σοβαρό. Ήταν δύσκολο μου έφυγε μεγάλη ποσότητα από το σούκρο. Γενικά ήμουν ψιλό down μετά την ομαδική δοκιμασία. Δεν είχα καμία επαφή με την πολίτικη κουζίνα. Κάποια στιγμή θα μάθω να την μαγειρεύω…» δήλωσε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

 

«Ο Μπόμπαινας είναι μεγάλη ιστορία. Είχα καταλάβει λίγο τη φάση του. Ότι κάνει το κομμάτι του. Κάναμε παρέα αλλά μέχρι εκεί. Φίλοι-φίλοι αλλά η δουλειά, δουλειά. Την ημέρα με τις βαλίτσες μας πρόσβαλλε όλους. Επειδή έχω διαβάσει κάτι σχόλια, ο Μπόμπαινας είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορεί αυτό να είναι ένα κομμάτι στρατηγικής. Από τη βαλίτσα και μετά με είχε ενοχλήσει η συμπεριφορά του» σχολίασε για τον πρώην συμπαίκτη του.

 

Read More

And More