MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά ανέτρεψε τα δεδομένα στο mystery box και προκάλεσε αντιδράσεις

Η νέα εβδομάδα για το MasterChef ξεκίνησε με τη δοκιμασία Mystery Box, εκεί όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς με την ανακοίνωσή του ανέτρεψε τα δεδομένα για τους διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Οι παίκτες του MasterChef είχαν στη διάθεσή τους 3 λεπτά για να αποφασίσουν εάν θα χρησιμοποιήσουν όλα τα υλικά στο πιάτο που θα παρουσιάσουν, με τη σημείωση ότι για κάθε υλικό που θα αποφασίσουν να αφαιρέσουν θα χάσουν 10 λεπτά από την προετοιμασία του πιάτου.

Ο συνολικός χρόνος προετοιμασίας για εκείνους που θα συμπεριλάβουν και τα 12 υλικά για την παρασκευή του πιάτου τους θα είναι 60 λεπτά.

«Σήμερα είναι ατομική η δοκιμασία, καθένας μαγειρεύει για τον εαυτό του. Ψάχνουμε το καλύτερο πιάτο. Αυτός που θα μαγειρέψει το πιο ολοκληρωμένο πιάτο κερδίζει 1.000 ευρώ», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στους 18 εναπομείναντες παίκτες του MasterChef και πρόσθεσε:

«Έχει κι άλλο. Εκτός από τα 1.000 ευρώ, ο σημερινός νικητής θα είναι και ο πρώτος αρχηγός από τις δύο μπριγάδες. Οι Μπορντό και οι Γκρι επιστρέφουν. Έχει κι άλλο. Αυτός με το καλύτερο πιάτο θα ορίσει επίσης και τον αντίπαλο αρχηγό της άλλης ομάδας».

«Έχει κι άλλο», συνέχισε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Οι δύο αρχηγοί θα έχουν ασυλία μέχρι την τελική 12άδα», αποκάλυψε ο κριτής του MasterChef.

«Μετά το πέρας της δοκιμασίας δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το χειρότερο πιάτο. Έχει κι άλλο; Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν δεν σας ενδιαφέρει η διεκδίκηση της αρχηγίας και αν θέλετε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να είστε προτεινόμενοι. Μένετε και μαγειρεύετε ή ανεβαίνετε στον εξώστη. Αφήνετε την αρχηγία και τα 1.000 ευρώ και ανεβαίνετε με ασφάλεια στον εξώστη;»ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

MasterChef – Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More